ΤΟ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ "ΤΑ ΑΗΔΟΝΑΚΙΑ"

H ETAΙΡΙΑ
 Η εταιρία Λούνα Παρκ «Τα Αηδονάκια» A.E. δραστηριοποιείται στον χώρο της οικογενειακής ψυχαγωγίας με συνέπεια και αξιοπιστία από το 1957. Είναι ιδρυτικό μέλος του Allou Fun Park και διαθέτει 7 χώρους ψυχαγωγίας, εκ των οποίων 3 κλασσικά Λούνα Παρκ - Το Λούνα Παρκ «Τα Αηδονάκια» στο Μαρούσι - Το Λούνα Παρκ «Τα Αηδονάκια» στο Escape Center στο Ίλιον- Το Λούνα Παρκ «Τα Αηδονάκια» στην Παραλία Μαρκόπουλου Ωρωπού και 4 Παιδότοπους εσωτερικού τύπου - Το Αηδονάκια Play Town στο The Mall Athens, Επίπεδο 0 - Το Αηδονάκια Play Town στο The Mall Athens, Επίπεδο 3 – Το Αηδονάκια Play Town στους κινηματογράφους Odeon στο Μαρούσι -Το Αηδονάκια Play Town στο Escape Center στο Ίλιον.


TO OPAMA
Η δημιουργία των πιο μαγικών, φαντασμαγορικών και πρωτοποριακών Χριστουγεννιάτικων θεματικών πάρκων σε διεθνές επίπεδο.


H ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
Η εταιρία μας ήταν και θα είναι αφοσιωμένη στον χώρο της ψυχαγωγίας. Το πάθος μας είναι να γεμίζουμε τα πρόσωπα μικρών και μεγάλων με χαμόγελα. Η αναζήτηση καινοτομιών, νέων προϊόντων και προκλήσεων μας ώθησε στη δημιουργία του θεσμού “Santa Claus Kingdom”.


H ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ
Μέσα από την εξέλιξη των ιδεών μας, δημιουργούμε νέα μοναδικά προϊόντα και πρωτοποριακά παιχνίδια.


Ο ΣΤΟΧΟΣ
Να καθιερωθούμε στο μυαλό του καταναλωτή ως ο μοναδικός προορισμός για τις Χριστουγεννιάτικες ψυχαγωγικές εκδηλώσεις, δημιουργώντας όμορφες αναμνήσεις και εκατομμύρια χαμόγελα.

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

scroll up